Ondernemers

Ondernemers

  • Slide 3
    Ondernemers

Waarom is het voor jou de Tijd voor Balans?

  • Gebrek aan Kennis

Als (startende) ondernemer heb je goede ideeën over de eigenlijke activiteiten van jouw onderneming. Je weet wat je wilt en waar je naar toe wilt gaan, maar vaak ontbreekt het aan inzicht in regelgeving ten aanzien van administratieve plichten en financiën. Een veel gevreesde instantie is vaak de Belastingdienst. Angst en onwetendheid spelen dan een rol. In een dergelijk geval kan het interessant zijn om gezamenlijk op te trekken voor een korte periode waarna jij de financieel- administratieve kant van de zaken weer volledig zelf uitvoert. Dit kan uit kostenoverweging interessanter zijn.

  • Gebrek aan Tijd

Maar ook speelt de schaarste aan tijd een zeer grote rol. Je kan kiezen tussen wekelijks bijvoorbeeld 4 uurtjes administratief bezig te zijn, terwijl je eigenlijk wilde werken aan die interessante opdracht of cliënt. Dan ben je continu aan het afwegen waar de prioriteit ligt. Soms kan je gewoon niet kiezen en dan is het Tijd voor Balans!

  • Bewuste keuze

Als jij doet waar jij goed in bent, doen wij dat ook!

Tijd voor Balans kan voor jou als ondernemer

Tijd voor Balans beschikt over administratiesoftware van Exact online.  Verwacht je weinig facturen en bankmutaties, geen probleem, daar heeft Tijd voor Balans een simpele oplossing voor. Wij brengen de op jouw onderneming van toepassing zijnde wet- en regelgeving in kaart en passen jouw administratie daar op aan.

Een veel gevreesde instantie is vaak de Belastingdienst. Angst en onwetendheid spelen dan een rol. Tijd voor Balans zorgt voor administraties die een goede basis vormen  voor alle aangiftesoorten bij de Belastingdienst. Tijd voor Balans beschikt over de kennis en expertise om exact de informatie te verstrekken aan de Belastingdienst die benodigd is, maar zorgt er ook voor dat je genoeg opzij legt voor de Belastingdienst. Geen navorderingen meer!
Over financiele vraagstukken adviseren wij graag. Wij maken indien nodig gebruik van ons netwerk met diverse specialismen.
Van ondernemers wordt verwacht dat ze financieel bewust zijn om de onderneming te kunnen drijven. Tijd voor Balans coacht jou op de aspecten die nodig zijn om tijdig bij te kunnen sturen. Op basis van een intake gesprek en analyse van de financiele situatie maken wij een stappenplan.
Een grote toegevoegde waarde voor de ondernemer is de analyse van de prive administratie. Als je werkt om te leven, is het goed om inzicht te verkrijgen in je prive financien. Deze worden immers gedaan vanuit je zakelijke verdiensten. Zakelijke en prive rekeningen worden veelvuldig gemixed gebruikt voor zakelijke en prive doeleinden. Om een volledig inzicht te krijgen in de zakelijke mutaties is de analyse van de priverekening vaak nodig.