Particulieren

Particulieren

  • Slide 2
    Particulieren

De reden voor het niet op orde hebben van je financiën komt vaak door het gebrek aan een goede administratie. De stapel papieren hoopt zich op, rekeningen worden niet op tijd betaald.Herken jij jezelf in onderstaande?

  • Puinhoop

Bestaat jouw administratie uit een combinatie van reclame en ongeopende poststukken? Wordt deze stapel hoger door de aanmaningen van onbetaalde rekeningen? Verdwijnen deze enveloppen ongezien op de grote puin-hoop?

  • Angst

“Zodra ik rekeningen moet betalen heb ik stress. Ik open daarom liever geen post” “Ik doe geen belastingaangiften en als de blauwe envelop op de deurmat valt schiet ik in de stress”.

  • Budget

Je weet niet wat je uitgeeft. Je weet ook niet wat je uit kan geven. Je weet ook niet waar je geld aan uitgegeven is. Je hebt geen budget opgesteld. Hoe stel je zo een budget op?

Wat kan Tijd voor Balans voor jou betekenen..?

Indien jouw administratie een combinatie is van reclamestukken en ongeopende poststukken biedt Tijd voor Balans de mogelijkheid om dit om te vormen in een administratie. Daarbij leren wij jou aan hoe je je eigen administratie moet voeren. Op basis van een intake gesprek en analyse van knelpunten maken wij een stappenplan.
Wij maken een scan van jouw uitgaven, inkomsten, eventuele schulden. Vervolgens stellen wij een budget op. Periodiek vergelijken wij de werkelijke uitgaven en inkomsten met het budget.
Wij verzorgen de jaarlijkse belastingaangiften voor de inkomstenbelasting alsook eventuele wijzigingsverzoeken van voorlopige aanslagen.
Wij verzorgen aanvragen en wijzigingen van Toeslagen (huur, kindgebonden budget, zorg en kinderopvang)